Inspirationsklasser
Bjud din personal på något extra och boka en inspirationsklass. Pris: en klass 1.850 kr (exkl. moms), två klasser 3.000 kr (exkl. moms).

Workshops
Vi blandar temaklasser med föreläsningar som ger inspiration att gå vidare som instruktör. Se exempel på upplägg.
Fyra timmar - en klass och teori 6.000 kr (exkl. moms)
Fem timmar - en/två klasser och teori 7.500 kr (exkl. moms)
Sex timmar - två klasser och teori 9.000 kr (exkl. moms)
Åtta timmar - två/tre klasser och teori 11.000 kr (exkl. moms)

Föreläsningar
Tre timmars föreläsningar om olika ämnen som t ex mental träning och "från soffpotatis till ironman". Pris 350 kr (exkl. moms) per person, minst 6.000 kr (exkl. moms).

Utvärderingar
Både för instruktörer med utvärdering av klassupplägg, teknik, ledarroll mm och för ansvariga hur man får alla att cykla åt samma håll och ger utvärderingar för att utveckla sin personal.

Indoorcycling

...är en utveckling till det ursprungliga sättet att se på inomhuscyklingen - att alla ska kunna vara med på alla klasser och arbeta efter sin egen förmåga och samtidigt ha otroligt kul.

Våra klassindelningar är därför inriktade på fokus istället för bpm och svårighetsgrad. Något som medför klasser med fler deltagare som tar tillvara den gruppdynamik som är så speciell och viktig för att inomhuscyklingen ska vara rolig.

Detta koncept är framtaget för att på ett lätt sätt utveckla inomhuscyklingen på anläggningen och även kanske konvertera hela schemat eller bara vissa delar - se schemaförslag.

Sju klasstyper som ger en bredd och utmaning för både instruktörer och kunder - 44/55 min, 75/90 min, Hill, Team Race, Mind, Puls och Intro. De innehåller alla denna upp- och nedvarvning.

Som grund och inspiration för Indoorcycling ligger denna vision.
samarbetspartner